Meny Shop
 • Svenska
  • Engelska
  • Tyska
  • Finska
  • Danska
  • Norskt Bokmål

Häst

Koppla upp din häst i molnet och gör livet tryggare


Med MiniFinder Atto, en av marknadens minsta, lättaste och mest robusta GPR-spårare, blir livet som hästägare tryggare, roligare och enklare. Hästar är klyftiga och nyfikna och samtidigt flyktbenägna. Med MiniFinder Atto, får du helt nya möjligheter att ha koll på din häst. Vart den är, vart den har varit och om något inte är som det ska. Det ger en extra trygghet till föräldrar som har unga hästentusiaster i familjen, liksom för dig som professionell stallchef eller stuteriägare. Ja även du som är delägare i en travhäst, kan få en helt ny upplevelse av ditt hästintresse. Mycket kan hända, både i hagen, i stallet, på tävlingsbanan och i skogen.

Ständig kontakt

Du kan lyssna och höra vad som händer i hagen eller i stallet och du kan ge lågmälda kommandon till hästen på distans (tvåvägskommunikation). Om hästen har rymt hör du om det är trafik runt om eller om hästen låter orolig.

Vart tog hästen vägen?

Om äventyrslusten sätter in och din häst drar iväg, kan du se exakt på kartan i appen var den befinner sig. Du kan också se vilka rundor hästen har gått, hur långt och när i en logg. Kan vara bra vid uppföljning av träning. Om det finns unga ryttare i familjen som gärna rider i skog och mark, kan du som förälder eller ridlärare se på kartan vart hästen (eller hästarna) är. Och om något händer är det lätt att hitta dit.

Larm

Lägg in så kallade geo-staket på kartan, d.v.s. markera de områden som är trygga. Om din häst (eller dina hästar) korsar dessa ”staket”, får du direkt ett larm i mobilen. Händer något, som att hästen försvinner, blir stulen eller skadad, så går det snabbt att upptäcka och åtgärda.

Multikoll

Flera personer kan ha appen och rättighet att se på kartan och höra i realtid att allt är som det ska, liksom om något inträffar. Alla i familjen, stallchefen, ridläraren, ryttaren, medskötare och även hästen, får ett tryggare, säkrare liv.

 

 

Håll mig uppdaterad

Ditt meddelande har skickats