Meny Shop
 • Svenska
  • Engelska
  • Tyska
  • Finska
  • Danska
  • Norskt Bokmål

Katt

En egensinnig, vacker katt, går att ha koll på!


Med MiniFinder Atto, en av marknadens minsta, lättaste och mest robusta GPR-spårare, blir livet med din katt tryggare, roligare och enklare. Läs mer…

Kattdjur är nomader, de har jaktrevir och osynliga gömställen. Eller hade. Med MiniFinder Atto, får du helt nya möjligheter att ha koll på din katt. Vart den är, vart den har varit och om något inte är som det ska.

 
 
 
 
 
 
 
 

Ständig kontakt

Du kan lyssna och höra om något har hänt och du kan prata med katten (tvåvägskommunikation). Det finns exempel på katter med MiniFinder Atto som svarar på inkallning på distans och kommer hem när ägaren ropar. Hör du att det händer något med din katt, kan din röst lugna ner katten och du kan komma till undsättning. Det är möjligt att ha direkt dialog med någon i närheten som kan berätta vad som har händer och som kan hjälpa till. Om något barn som inte förstår bättre beter sig dumt, kan du höra och åtgärda det.

Vart tog min kära vän vägen?

Om äventyrslusten sätter in och din katt drar iväg, kan du se exakt på kartan i appen var denne befinner sig. Du kan också få veta vilka rundor ditt djur gått, hur långt och när i en logg.
 

Larm

Lägg in så kallade geo-staket på kartan, d.v.s. markera de områden som är trygga. Om din katt korsar dessa ”staket”, får du direkt ett larm i mobilen. Om något hänt. Om katten eller har försvunnit eller blivit stulen. Om katten har hoppat in i någons bil eller skadats så kan du snabbt hitta och hjälpa den.

Multikoll

Flera personer kan ha appen och rättighet att se var det vandrande eller bortkomna kissen tagit vägen. Alla i familjen, uppfödaren, dagmatte, en vän som passar katten tillfälligt m.fl.

Håll mig uppdaterad

Ditt meddelande har skickats