Meny Shop
 • Svenska
  • Engelska
  • Tyska
  • Finska
  • Danska
  • Norskt Bokmål

Fordon

MiniFinder Zepto ger dig full kontroll över var dina fordon finns. Alla fordon frestar tjuvar, särskilt de dyrare. Finns det möjlighet att koppla MiniFinder Zepto till fordonets batteri, då kan du spåra det vart som helst på planeten under oerhört lång tid.

Om fordonet, som en båt eller en cykel, har begränsat eller inget batteri, har du ändå 7 dagar på dig med MiniFinder Pico. Och har du ställt in larmfunktionerna rätt, får du larm långt innan dess (till din smartphone eller dator) om någon försöker föra bort ditt fordon. Larmet går så snart ditt fordon korsar geo-stängslet, runt de säkra områden du definierat på kartan i appen. Har du dessutom kopplat in en siren på ditt fordon, som du kan aktivera när du spårat fordonet, så spelar det ingen roll om fordonet inte syns (det kan vara inlåst i ett garage, eller i en lastbil). Har du lokaliserat fordonet och befinner dig strax intill, kan du och medföljande myndighetsperson bevisa att du kan göra så fordonet larmar/hörs och bekräfta att det finns där.

Positionera

Med MiniFinder Zepto kan du se exakt var ditt fordon befinner sig. I en enkel app för dator och mobil lägger du in digitala staket på en karta och definierar vilka områden eller rutter som är trygga. Om fordonet rör sig utanför dessa områden får du direkt ett larm i form av e-post eller sms. Du kan också GPS-spåra ditt fordon exakt på kartan, dygnet runt och överallt.

Larma

Vid incidenter kan du vidta direkta åtgärder. Larmet från ditt fordon kan kopplas direkt till larmcentral. Med hjälp av den exakta positioneringen, är det i regel enkelt att återta fordonet.
 
 

Lägesstatus

Med Minifinder Zepto kopplad till diagnosporten på fordonet, kan du i realtid få information om hur fordonet körs (hastighet, varvtal, om fordonet står still, bränsleförbrukning, m.m.)

Multikoll

Flera kan ha appen igång samtidigt och ha rättighet att se var ditt fordon finns. Både du själv, dina närmaste och exempelvis larmcentralen.

 

Håll mig uppdaterad

Ditt meddelande har skickats