Meny Shop
 • Svenska
  • Engelska
  • Tyska
  • Finska
  • Danska
  • Norskt Bokmål

Om oss

MiniFinder Sweden AB är ett IoT-företag med spetskompetens inom smart GNSS-teknik. Vår verksamhet bygger på egenutvecklade produkter som kännetecknas av kvalitet, unik design och hög precision i ett litet format. Företaget startades i Växjö, November 2012 med en dröm om att utveckla teknik som hjälper företag att optimera och effektivisera sin fordonsflotta genom positioneringsteknik. Idag är vi ett stadigt växande bolag som erbjuder helhetslösningar inom områdena e-hälsa, fordon, tillgångar och djur.


Positionering har blivit en del av vardagen. Söker vi efter företag, butiker eller bostäder kommer vi till en karta. Planerar vi semester och söker efter hotell, hamnar vi återigen på en karta. GPS-navigation är sedan länge en självklarhet och ”en hjälpande hand” på okända vägar.


Utöver positionsangivelse skickar våra produkter sensorvärden från den aktiva enheten. Informationen skickas trådlöst via mobilnät till vår server som bearbetar inkommande data i realtid. Den värdefulla informationen presenteras i karttjänsten MiniFinder GO och kan visas i en mobil, surfplatta eller dator.


En MiniFinder GPS Tracker skickar minst fyra grundläggande variabler vid realtidspositionering: Position, Hastighet, Altitud och Riktning. Beroende på produkt finns det också fallsensor, rörelsesensor, digitala in-/utgångar, m.m. Våra högpresterande IoT-produkter har bl.a. följande användningsområden:


Vår målsättning är att bli marknadsledande inom utveckling av GNSS-produkter för proffsbruk. Vi kommer fortsätta designa användarvänliga produkter som ligger i framkant med ny teknik.

Håll mig uppdaterad

Ditt meddelande har skickats