Meny Shop
 • Svenska
  • Engelska
  • Tyska
  • Finska
  • Danska
  • Norskt Bokmål

Personsäkerhet

En livlina för alla med risker och hot i sin vardag

Välkommen till en ny tryggare värld med MiniFinder. Med MiniFinder Pico kan du koppla upp alla de som behöver extra trygghet i sitt liv: barn, tonåringar, människor som lever med hot, äldre, människor med utsatta ensamjobb och så vidare. En trygg lösning även för fjällvandrare, skidåkare eller människor som gillar äventyr.

MiniFinder Pico är en liten GPS-tracker som låter bäraren ha ständig kontakt med larmcentral, anhöriga och skyddsansvariga via en app i mobilen. MiniFinder enhet har ett av marknadens kraftfullaste batterier, det är laddbart och räcker för aktiv användning i hela 7 dagar. Den som bär den lilla och lätta MiniFinder Pico kan alltid räkna med att både kunna larma och kommunicera med sina nära och kära om något händer. Den som får larmet kan lätt se exakt vart bäraren finns på en karta i appen. Ett så kallat fall-larm larmar även om den som fallit inte kan larma själv. På sätt och vis kopplar ni upp varandra i molnet. Allt detta är en del av den teknik som kallas IoT, Internet of Things. Ett område där vi på MiniFinder har många års erfarenhet och erbjuder kvalitetsprodukter som verkligen fungerar.

Kanske har du personal som arbetar sena pass i en jourbutik eller på en bensinstation. Kanske har du en firma med resande hantverkare, eller skogsarbetare. Är du ute på eftersök som skyddsjägare? Har du ett säkerhetsyrke som vakt, livvakt, ordningsvakt, polis eller arbetar inom myndigheter med kunder som kan innebära risker; som på socialen, kronofogdemyndigheten, på förläggningar för nyanlända, på skyddsboenden, inom psykiatrin eller på kriminalanstalter etc. Har du personal med riskfyllda uppdrag som rökdykare, eller inom räddningstjänsten. Eller har du en hotbild i ditt privatliv. Då är MiniFinder Pico en liten investering som ger mycket trygghet.

Håll mig uppdaterad

Ditt meddelande har skickats