Meny Shop
 • Svenska
  • Engelska
  • Tyska
  • Finska
  • Danska
  • Norskt Bokmål

Äldre

Trygghet för äldre


Välkommen till en ny tryggare värld med MiniFinder. Med MiniFinder Pico kan du ha bättre koll på de äldre, nära och kära.

När man blir äldre kan världen krympa, man orkar inte lika mycket eller kan bli förvirrad. Ändå vill man bo kvar hemma, eller ut och träffa vänner och vara med på aktiviteter. Det kan kännas tryggt att ha ett litet diskret larm med sig, kopplad till de man känner och litar på, ifall något skulle hända. MiniFinder Pico är ett litet personlarm, en så kallad GPS-tracker som låter dig som utvald anhörig ha kontakt med bäraren via en app i mobilen eller datorn.

Ständig kontakt

Den som bär den lilla, snygga, lätta MiniFinder Pico är alltid nåbar om något händer. Du som utvald anhörig kan prata med bäraren – och han eller hon kan svara.

Du vet var bäraren finns (äldre äventyrare kan vara bra att ha koll på)
Du kan lätt se vart bäraren finns på kartan i appen. Om bilen har havererat och det är riktigt kallt ute, om farmor råkar ut för en olycka, eller promenaden i skogen råkar bli för lång, så att morfar inte orkar gå hem igen, spelar ingen roll. Du hittar dit och du kan hjälpa till med det som behövs.
 

Larm

Lägg in så kallade geo-staket på kartan i appen, d.v.s. markera de områden och rutter som är trygga. Om den som har MiniFinder Pico med sig korsar dessa staket, får du direkt ett larm i mobilen. Om bäraren faller och inte kan prata, så får du även då ett automatiskt larm.

Multikoll

Flera utvalda kontaktpersoner kan ha appen och rättighet att se var bäraren av MiniFinder Pico är. T.ex. den du lever med, nära anhöriga, vänner m.fl.

Håll mig uppdaterad

Ditt meddelande har skickats