Meny Shop
 • Svenska
  • Engelska
  • Tyska
  • Finska
  • Danska
  • Norskt Bokmål

Funktionshindrade

Trygghet för funktionshindrade

Välkommen till en ny tryggare värld med MiniFinder. Med MiniFinder Pico kan du hjälpa funktionshindrade att få en tryggare vardag. Läs mer…

Läs mer… Som funktionshindrad är det lite tuffare att ta sig fram och leva. Världen är begränsad och omständlig, därför att få som inte är funktionshindrade vet hur det är. Vill man ut och träffa vänner, handla, besöka bibliotek, läkare eller vara med på aktiviteter, så kräver det planering. Det kan kännas tryggt att ha ett litet diskret larm med sig, kopplat till de man känner och litar på, ifall något skulle hända. MiniFinder Pico är en liten GPS-tracker och ett personlarm som låter dig som utvald anhörig ha kontakt med bäraren via internet och en app i mobilen eller datorn.

 

 

 

 

Ständig kontakt

Den som bär den lilla, snygga, lätta MiniFinder Pico är alltid nåbar om något händer. Du som utvald anhörig kan prata med bäraren – och han eller hon kan svara.

Du vet var bäraren finns

Du kan lätt se vart bäraren av MiniFinder Pico finns på kartan i appen. Det tillåter även den funktionshindrade att få mer frihet, att bli mer spontan och äventyrlig. Om det tar stopp någonstans spelar mindre roll. Du som utvald kontaktperson hittar dit och kan lösa situationen.

Larm

Lägg in så kallade geo-staket på kartan i appen, d.v.s. markera de områden och rutter som är trygga. Om bäraren av MiniFinder Pico korsar dessa staket, får du direkt ett larm i mobilen. Bäraren kan själv ha en mobil och hittar då lättare vart de ska. Om bäraren faller och inte kan prata, så får du ett autolarm. För den som har svårt att kommunicera (inte kan fråga om vägen) eller röra på sig, kan detta innebära en stor frihet!

Multikoll

Flera utvalda kontaktpersoner kan ha appen och rättighet att se var bäraren är. T.ex. den du lever med, nära anhöriga, vänner m.fl.

Håll mig uppdaterad

Ditt meddelande har skickats