Meny Shop
 • Svenska
  • Engelska
  • Tyska
  • Finska
  • Danska
  • Norskt Bokmål

Unga & Aktiva

Trygghet för barn, unga och aktiva människor

Välkommen till en ny tryggare värld med MiniFinder. Med MiniFinder Pico kan du ha bättre koll på dina barn och tonåringar. Även skogsryttaren, enduroåkaren, fjällvandraren, off-pist åkaren och alla andra slags äventyrare får en extra säkerhet. Läs mer…

MiniFinder Pico är en liten GPS-tracker som låter dig ha kontakt med bäraren via internet och en app i mobilen eller datorn.
 

 

 

 

 

Ständig kontakt

Den som bär den lilla, snygga, lätta MiniFinder Pico är alltid nåbar om något händer. Du kan prata med personen, barnet eller tonåringen – och han eller hon kan svara.

Du vet var dina barn och tonåringar finns (även vuxna äventyrare kan känna sig tryggare)
På kartan i appen kan du lätt se vart bäraren av MiniFinder Pico finns. Om ett barn går vilse på en stormarknad eller i skogen spelar ingen roll. Är tonåringen kvar på festen och behöver hämtning? Har den vilda unga damen kraschat ute på racingcykelbanan? Sitter storfiskaren på grund i fiskebåten? Vart tog joggaren vägen? Med MiniFinder GPS-tracker blir dina närmaste nära på ett helt nytt sätt.

Larm

Lägg in så kallade geo-staket på kartan, d.v.s. markera de områden och rutter som är trygga. Om den som bär MiniFinder Pico korsar dessa staket, får du direkt ett larm i mobilen. Om tonåringen råkar ut för problem kvällstid, finns en mängd olika larmmöjligheter.

Multikoll

Flera utvalda kontaktpersoner kan ha appen och rättighet att se var den som bär MiniFinder Pico är. T.ex. den du lever med, dagisfröken, mor- och farföräldrar m.fl. Och både barn och tonåringar kan ha bonusföräldrar som vill ha multikoll!

Håll mig uppdaterad

Ditt meddelande har skickats