Godkända av flera försäkringsbolag

Godkända av flera försäkringsbolag

Två spårsändare från MiniFinder, GPS tracker Zepto och Xtreme, är godkända som säkerhetslösningar för båtar enligt försäkringsbolagen Atlantica och Alandia.

Det är med stor glädje som vi på MiniFinder kan berätta att MiniFinder Zepto och MiniFinder Xtreme, tillsammans med larm -och spårningssystemet MiniFinder GO, är godkända spårsändare för båtar enligt försäkringsbolagen Atlantica och Alandia. Genom att ansluta någon av nämnda GPS tracker till båten finns möjlighet till rabatterad försäkring. 

Att råka ut för stöld är retfullt och kostsamt. GPS tracker MiniFinder Zepto och MiniFinder Xtreme erbjuder flera smarta funktioner som gör dem till utmärkta säkerhetslösningar för båtar. Tack vare funktioner som realtidspositionering, geofence-larm, hastighetslarm och rörelselarm får du oavbruten uppsikt över din egendom. Vidare är enheterna utrustade med ett effektivt sabotagelarm som larmar om någon obehörig demonterar GPS enheten. 

MiniFinder Zepto och MiniFinder Xtreme är byggda med världsledande GPS-teknik och fungerar i över 190 länder. MiniFinders spårsändare lindrar din oro och låter dig njuta av tillvaron oavsett vart i världen du befinner dig. 

Läs mer om MiniFinders GPS tracker till båt hos Atlantica och Alandia.Tillbaka till föregående sida