sv

MiniFinder Sweden AB – tar hem Gasellpriset andra året i rad

MiniFinder Sweden AB – tar hem Gasellpriset andra året i rad

MiniFinder uppfyller alla högt ställda krav på Gasellföretag för 2020. Det är andra gången MiniFinder belönas med utmärkelsen som delas ut av Dagens Industri.

MiniFinder har för andra året i rad nominerats av Dagens Industri och fått motta Gasellpriset år 2020. Detta innebär att MiniFinder Sweden AB presterat på topp som ett av Sveriges snabbast växande företag. 

“Vi på MiniFinder är oerhört glada över att få mottaga detta pris! Det är både inspirerande och ärofyllt, och framförallt så ger det oss en än större morot att driva på och prestera det bästa vi någonsin gjort!”, säger Dean Maros, VD och grundare av MiniFinder Sweden AB. 

Hårt arbete lönar sig! För andra året i rad kan vi på MiniFinder Sweden AB stolt presentera vårt mottagande av DI Gasellpriset. Vi är oerhört glada över detta och tar dess innebörd med oss för att skapa en än bättre verksamhet! 

MiniFinder strävar konstant efter att utveckla verksamheten på bästa möjliga sätt – vi vill ta vårt företag och våra produkter framåt på marknaden och leverera enligt kundens förfrågan. Inom vår bransch, IoT, ställs det väldigt höga krav på såväl omställning, förnyelse och utveckling överlag. Det innebär att konkurrensen är hög, och att det krävs kvalité för att lyckas. Med en grundläggande inställning om att sikta högt står vi på stadiga fötter! 


Förändringar som leder till förbättring 

Trots det som råder i samhället, och trots att MiniFinder fått göra en hel del ändringar i verksamheten, fortsätter vi utvecklingen framåt. Vi har helt enkelt bara börjat! Från och med nu satsar vi helhjärtat på det digitala och planerar att bli en ledande aktör inom Europa.

De krävande förändringarna på grund av Covid- 19 gjorde att vår nya växel på digitaliseringen kom än mer lägligt än väntat. Såväl planering, insatser, justeringar och agerande fick en rusning framåt, och vi gör allt för att anpassa hela verksamheten efter det digitala samhälle vi växer in i. Med ett större fokus på hållbarhet och miljötänk går vi in med nya fräscha tag för att göra det bästa av det som framtiden har att bjuda på!

“Att motta gasellpris för andra året i rad är ett kvitto på att vi framförallt gör ett bra jobb som uppskattas av våra partners och kunder. Branschen är tuff och lika så konkurrensen. Däremot är det ytterligare ett bevis på att kvalité och hög servicegrad lönar sig, något som alltid har kännetecknat MiniFinder.”, säger Dean Maros, VD och grundare av MiniFinder Sweden AB. 

Vi levererar även produkter som ska rädda liv - vi kan alltså inte tumma på varken det ena eller det andra.

De kunder som gett oss förtroende förstår att vi gör absolut vårt yttersta för att hitta de bästa lösningarna efter förfrågan. Efter en tid i branschen har det visat sig att det var rätt väg att gå. 


Vi siktar mot nya mål med ny energi!

Under året har vi skrivit på stora avtal med företag inom olika branscher. Nya unika funktioner och uppdaterat system för elektroniska körjournaler har varit en nyckelfaktor i detta. Vi lägger mycket energi och tid på nyutveckling av nya unika produkter, samt för att förbättra våra redan existerande tjänster. 

“Genomgångar av såväl helhetsbilden som detaljarbete samt förändringar efter marknadens behov ingår därmed i vår grundläggande planering för framtiden. “ säger Dean Maros, VD och grundare av MiniFinder Sweden AB. 


Hållbarhet och miljöpåverkan

Hållbarhet har varit en nyckelfråga som vi satsat på det senaste året. Nyutveckling, produktivitet och export är naturligtvis faktorer som tillsammans bidrar till ökad tillväxt. Där kommer även fråga om hållbarhet och miljötänk in som en viktig aspekt. För att leverera hög kvalité är det för oss på MiniFinder inte bara avgörande hur våra produkter påverkar oss, våra partners och våra kunder. Vi ser även på miljöpåverkan och gör det bästa vi kan för att öka vår hållbarhet. 

Vår målsättning innan slutet av 2021 är att alla våra produkter skall vara producerade i återvunnen plast. Detta är för oss en stor milstolpe som höjer kvalitén på vårt företag såväl som på våra produkter och tjänster. En liten insats kan göra stor skillnad för miljön! 

Slutligen vill vi, återigen, säga ett stort tack för den fina nomineringen och utmärkelsen av Gasellpriset. Vi strävar efter att upprätthålla vår position i dagens digitala samhälle genom att utveckla och skapa nya möjligheter. 

Mot nya mål, tillsammans med våra kunder och partners! 

Tillbaka till föregående sida