Meny Shop
 • Svenska
  • Engelska
  • Tyska
  • Finska
  • Danska
  • Norskt Bokmål

Hund

MiniFinder Atto ger dig en tryggare och friare hund


Med MiniFinder Atto, en av marknadens minsta, lättaste och mest robusta GPR-spårare, blir livet med din hundvän tryggare, roligare och enklare. Läs mer…

Hundar är vandrare, de tar med oss människor ut i skog och mark, genom städer, parker och landskap, där den som inte har hund sällan vandrar. Vi får motion, lever längre (ca 10 år) och blir friskare än de som inte har hund. Barn som växer upp med hund blir mindre allergiska. Och att få uppleva en hunds villkorslösa kärlek, kan göra vem som helst lyckligare. Vill du ge din hund möjlighet att vara lös i skog och mark? Vill du kunna ha koll på din hund om han smiter iväg på äventyr och kanske dessutom råkar ut för något. MiniFinder Atto är lösningen.

 
 
 

Ständig kontakt

Är din hund ensam hemma? Sitter den i bilen? Har den kommit utom synhåll? Du kan lyssna och höra om något har hänt och du slipper skrika i skogen. Välj istället att ge lågmälda kommandon till din hund (MiniFinder Atto har inbyggd tvåvägskommunikation). Om hunden gillar agility kan ert teamarbete kan bli effektivare. Det finns många exempel på hundar som svarar på inkallning på distans när de bär en MiniFinder Atto.

Vart tog hunden vägen?

Om äventyrslusten sätter in och ditt djur drar iväg, kan du se exakt på kartan i appen var denne befinner sig. Du kan också se vilka rundor din hund har gått, hur långt och när. Gick hundvakten verkligen 5 km? Turerna sparas i en logg. Har hunden börjat ta allt för yviga turer i skogen? Står hunden still länge, har något hänt? Eftersom det är så enkelt att se vart hunden tar vägen, får du en lyckligare friare hund som kan vara lös på ett helt annat sätt och du har ändå kontroll.
 

Larm

Lägg in så kallade geo-staket på kartan, d.v.s. markera de områden som är trygga. Korsar ditt husdjur dessa ”staket”, får du direkt ett larm i mobilen. Om något hänt, t.ex. om hunden har försvunnit eller blivit stulen. Den kan ha hoppat in i någons bil eller somnat på något konstigt ställe. Du kan också få larm om hunden försvinner vid en viss tid, t ex på natten, eller om han drar iväg hos dagmatte. I kombination med överhörning och kartpositionering blir det också lättare att hjälpa hunden snabbt om han skadat sig.

Multikoll

Flera personer kan ha appen och se var den vandrande eller bortkomna hunden tagit vägen. Alla i familjen, kennelägaren med vilda valpar och många hundar, dagmatte, hunddagis, jaktledare m.fl.

Håll mig uppdaterad

Ditt meddelande har skickats