Meny Köp nu
  • sv
    • en

Godsspårning

GPS-spårning är en hjälp vid optimering av tillgångar genom att hålla koll på “tappat” (olyckor) eller borttappat gods (stulet/felomlastat) och förseningar orsakade av “fängslade” trailers (strejker, terrorbrott, trafikkaos, stillestånd på grund av väder). Gods kan “fastna” på fel bil, på fel lager, i en hamn, på en båt eller terminal. Oavsett orsak behöver man veta om godset finns kvar, om det är förstört eller om det går att “få loss”. Nya ankomsttider kan beräknas och både speditören och slutkunden får bättre beslutsunderlag för vidare agerande. Fakturor kanske måste stoppas, försäkringsärenden startas…

 

– Godshantering med GPS trackers – en mindre revolution för speditionsbranschen
Alla som hanterar gods, paket eller andra värdetransporter har fått ett helt nytt verktyg för att effektivisera verksamheten. MiniFinder Zepto är världens minsta OBD2 GPS-tracker till fordon.
Den kopplar upp dina fordon via diagnosporten till en app och en server där historik lagras. Den väger bara 35 gram och är mycket lätt att installera.
MiniFinder Zepto ger dig ett diskret sätt att samla in positions-, kör- och fordonsdata! Allt detta är en del av den teknik som kallas IoT, Internet of Things. Det handlar om att tillföra en ny dimension i användandet av våra fordon och saker. Ett område där vi på MiniFinder har många års erfarenhet. Vi säljer och servar bara produkter som verkligen fungerar.

Håll mig uppdaterad

Ditt meddelande har skickats