sv

Årets Jakthund - Beretta

Årets Jakthund - Beretta

MiniFinder, en ledande aktör inom GPS spårning, är stolta över att sponsra Anders Johannesson och hans Basset Fauve de Bretagne-tik, Skogatorpets Charon Beretta, som nyligen vann priset för "Årets jakthund" på årets jaktgala. Denna seger är ett erkännande av enastående prestationer från Anders och Beretta.

Den 16 mars anordnades Jaktgalan 2024, som syftar till att hylla jägare som har gjort betydande bidrag under det gångna jaktåret och som kan fungera som förebilder för hela jägarkåren. Genom att låta allmänheten nominera kandidater till olika kategorier och sedan låta en jury välja ut finalister för att sedan hålla en allmän omröstning för att utse vinnarna, lyfter galan fram framstående prestationer och belönar förtjänstfulla insatser inom jaktsporten.

Skogatorpets Charon Beretta, vanligtvis känd som Beretta, är en fyraårig tik som har imponerat stort på jaktarenan. Hon är en regerande svensk mästare som var en av fem nominerade till Jaktgalans kategori Årets Jakthund. Under hösten kommer hon även att delta i sitt tredje raka SM. Beretta har redan visat sin skicklighet genom att placera sig som individuell fjärde och bästa Basset i laget som tog hem en silvermedalj på Småhunds-SM 2021. Vidare har hon konsekvent belönats med höga poäng vid sina starter och har tilldelats Drevcert vid fyra av fem registrerade jaktprov. Hemma är Beretta en lugn och trygg hund, men när jaktruset tar över blir hennes fokus absolut.

Att Anders Johannesson och Skogatorpets Charon Beretta vann priset för "Årets jakthund" är en påminnelse om den dedikation och skicklighet som krävs för att nå framgång inom denna krävande och älskade sport. MiniFinder gratulerar dem varmt och ser med spänning fram emot deras framtida framgångar. 

Tillbaka till föregående sida