sv

Magnus Eriksson om MiniFinder Rex – Jägarens Oumbärliga Verktyg

Magnus Eriksson om MiniFinder Rex – Jägarens Oumbärliga Verktyg

När Magnus Eriksson beger sig ut i skogen med sina hundar, handlar det om mer än bara jakt. Det är en möjlighet att skapa minnen och uppleva naturens skiftningar. Under förra jaktsäsongen, från augusti till mars, testade GPS hundpejlen till jakthund MiniFinder Rex – ett val som har förändrat hans sätt att jaga.

Klarar utmanande utomhusmiljöer

Från sommarvärmen i Gävleborg till den bitande kylan i Norrbotten har MiniFinder Rex varit en trogen följeslagare i alla väder och terränger. Oavsett om Magnus rörde sig i enkel älgterräng eller utmanande rovdjursområden, har pejlen alltid presterat på topp. Den har följt med hundarna genom strömmar, över stenrösen och till och med under jord när de grävt sig fram i gryt. Trots all smuts och lera har den aldrig svikit. MiniFinder Rex är liten, smidig och otroligt tålig – precis vad en jägare behöver.

Användarvänlig jaktapp

Magnus är särskilt imponerad av jaktappen MiniFinder Hunter. Han kan enkelt följa hundarnas rörelser i realtid, och positioneringen överträffar alla förväntningar. Att kunna kommunicera med andra jägare och dela hundarnas positioner utan extra kostnad är ett stort plus. De detaljerade kartorna lämnar inget att önska.

Svensk support och ständig utveckling

Som ett svenskt företag är MiniFinder alltid nära till hands för att erbjuda support, något Magnus verkligen uppskattar. När tekniken fungerar utan problem är det en sak, men det är när det uppstår komplikationer som man inser värdet av bra kundservice – och här levererar MiniFinder verkligen.

Vad som också imponerar på Magnus är att MiniFinder utvecklar sina produkter i nära samarbete med jägare. De lyssnar på feedback och strävar ständigt efter att förbättra sina produkter. Det är tydligt att de vill erbjuda det där lilla extra.

Sammanfattningsvis

Magnus Eriksson ger MiniFinder Rex fem av fem tassar, med en guldstjärna för deras engagemang och innovationsförmåga. Han ser nu fram emot den 21 augusti, när han återigen får starta upp sin MiniFinder Rex och släppa hundarna fria för en ny jaktsäsong fylld av äventyr.

Se Magnus inlägg om MiniFinder Rex och MiniFinder Hunter här!

Tillbaka till föregående sida