sv

Bortsprungen hund eller katt - det här behöver du göra!

Bortsprungen hund eller katt - det här behöver du göra!

Att sin hund eller katt försvinner är en mardröm för många husdjursägare, men det är tyvärr någonting som händer då och då. När det väl händer så finns det flera olika saker man kan göra för att förhoppningsvis hitta sin bortsprungna hund eller katt igen.

Det första man kan göra är att ta kontakt med människor i närheten för att höra om de har sett något. Det kan vara grannar eller andra personer som bor nära det område som husdjuret har försvunnit på. De kan då hålla utkik ifall de skulle se hunden eller katten. Ett annat tips är att publicera i olika Facebookgrupper för bortsprungna djur. Där finns det många hjälpsamma personer som är villiga att hjälpa till och hålla utkik, samt meddela om de har sett något. 

Det är också viktigt att anmäla husdjuret hos polisen om den har försvunnit. Det gör det enklare för dem att komma i kontakt med dig om de skulle få in en försvunnen hund eller katt från en privatperson. 

Så undviker du att din katt eller hund försvinner

Att ens hund eller katt försvinner är en av de främsta rädslorna för många djurägare. Ett GPS-halsband för husdjur kan vara en av de mest effektiva lösningarna för att undvika att katten eller hunden springer bort. Med hjälp av GPS-teknologi kan du spåra din husdjurs position direkt från din mobiltelefon om de skulle råka tappa bort sig.

MiniFinders GPS-halsband för hund och katt är perfekta för att öka både tryggheten och förståelsen för ditt husdjur. Dessa lösningar gör att du enkelt kan hålla koll på ditt djurs rörelser, både på tomten och i naturen, och ger dig notiser om de skulle röra sig utanför ditt säkra område. Du kan också se en sammanställning av din husdjurs platshistorik i efterhand.

Läs mer om vår hund GPS eller katt GPS eller ta kontakt med oss direkt.

Tillbaka till föregående sida