sv

Fördelarna med GPS tracker till katt och hund - och vilket alternativ är bäst? 

Fördelarna med GPS tracker till katt och hund - och vilket alternativ är bäst? 

Allt fler skaffar husdjur och i takt med detta ökar behovet av att hålla koll på sina dyrbara familjemedlemmar. Ett GPS-halsband specialanpassad till katt och hund ger inte bara ditt husdjur större frihet att röra sig fritt utomhus, det ger även dig som ägare en minskad oro. Antal bortsprungna och stulna husdjur ökar för varje år och en GPS kan i dessa fall vara den enda räddningen.

Investera i en hållbar GPS anpassad till djur

Idag finns det flera olika alternativ på marknaden och det är lätt att falla för de billigaste alternativen. Dock är det viktigt att veta att en riktigt bra GPS till husdjur behöver vara slitstark och fungera i alla olika slags väder. Därför rekommenderas det inte att köpa billiga alternativ som inte är tåliga eller lämpade för utomhusbruk, utan man bör investera i ett mer hållbart alternativ. 

Med en GPS spårsändare från MiniFinder finns det flera olika användbara funktioner som är gjorda speciellt för spårning av katt och hund. Den är inte bara extremt tålig, den har även en perfekt storlek och är det alternativ med längst batteritid (vilket är ett stort plus). Detta alternativ ger dig mest för pengarna och är den spårsändare som du kommer kunna använda i flera år framöver. 

Olika användbara funktioner som ökar säkerheten 

MiniFinder Atto Pro används av tusentals husdjursägare. GPS:en träs enkelt på ett tillhörande halsband och tack vare dess behändiga storlek är den inte irriterande för varken din hund eller katt. Istället kan de springa runt helt som vanligt utan att du behöver hålla uppsikt eller vara orolig att den ska försvinna för långt iväg. Skulle du vilja se vart ditt husdjur tagit vägen, kan du se det direkt i appen MiniFinder GO som medföljer GPS:en. Detta gör att du till exempel kan våga ha din hund lös i skogen eller låta din innekatt få bli utekatt! 

Förutom allt detta är Atto Pro utrustad med flera användbara funktioner som är noggrant utvalda att fungera på hund och katt. Du kan skapa ett så kallat “geofence”, ett säkert område där din hund eller katt får röra sig helt fritt. Till exempel kan du göra ett virtuellt staket runt din tomt och skulle din katt eller hund röra sig utanför den, får du en notis direkt i din mobil. GPS:en är dessutom 100% vattentät, vilket gör att den utan problem kan användas även under regniga dagar. 

Topp tre fördelar med en GPS till katt och hund:

  • Den ger din katt och hund möjlighet att röra sig fritt utomhus. Det ger ett mer naturligt och händelserikt liv för både hunden och katten!
  • Den fungerar som ett perfekt stöldskydd, vilket är perfekt när husdjuret befinner utom synhåll på tomten. I appen kan du bland annat få larmnotis om GPS:en plötsligt försvinner ur ett säkert område eller överskrider en viss hastighet.
  • Ta del av platshistorik. Är du nyfiken på vad din hund eller katt gjort utomhus under en dag? Se positioner direkt i mobilen, både i realtid och dåtid. Detta kan ge en perfekt överblick över vad den gjort under dagen.

Är du intresserad av att köpa en GPS till din hund eller katt? Läs mer om fördelarna med Atto Pro här

Tillbaka till föregående sida