sv

Så undviker du att gå vilse i skogen

Så undviker du att gå vilse i skogen

Brukar du gå mycket i skogen? Då vet du säkert att det kan vara lätt att tappa bort sig själv - speciellt om man rör sig i ett nytt område och går på mindre stigar. Det finns flera olika tips på vad du ska göra när du gått vilse i skogen, men det är sällan tipsen kommer till användning. Speciellt om du är i en skog där din mobiltäckning inte är tillräckligt stark för att kontakta någon. 


Vårt bästa tips

Egentligen finns det bara ett enda sätt som innebär 100% säkerhet under skogspromenaden och det är en spårsändare med GPS-teknik. Fördelen med en GPS är att täckningen även håller i den allra djupaste skogen, i områden där mobilens täckning ofta inte fungerar. MiniFinder erbjuder flera olika lösningar för personsäkerhet och många privatpersoner använder dessa spårsändare för att känna sig säkrare när de rör sig på olika avlägsna platser. 

Fördelen med MiniFinders personlarm med GPS är att de inte bara fungerar som en GPS om man skulle gå vilse, utan innehåller flera andra smarta funktioner. Bland annat innehåller de en larmknapp som man kan använda om något oförutsett skulle ske under din skogspromenad. Skulle du ramla och skada dig eller av någon annan anledning känna dig osäker, är det bara att använda sig av larmknappen för att kontakta någon i din närhet. 

MiniFinder erbjuder två typer av personlarm: ett som du kan använda som ett armband och en som du kan placera i jackfickan eller väskan. Du kan läsa mer om MiniFinder Nano här och MiniFinder Pico här

Eller kontakta oss direkt så hjälper vi dig! 

Tillbaka till föregående sida