sv

Smart GPS för kor - för en modernare djurskötsel

Smart GPS för kor - för en modernare djurskötsel

Som bonde med många kor är det viktigt att hela tiden utveckla sin verksamhet och modernisera sin djurskötsel. Ett smart sätt för att öka säkerheten och förståelsen för sina djur kan vara att börja använda sig av spårsändare för kor. Som bonde kan man då följa kornas positioner i realtid och ta del av olika notiser direkt i mobilen. Förutom att öka säkerheten och förståelsen för djuren, get det även mer tid över och ger en effektivare djurskötsel. 


Spårsändare för utomhusmiljö med virtuell inhägnad 

När det kommer till större djur som rör sig utomhus stora delar av dygnet gäller det att all utrustning är av ett hållbart material. Alla produkter för djur från MiniFinder är designade för att fungera i tuffa utomhusmiljöer. MiniFinder Atto Pro fungerar utmärkt för spårning av större djur utomhus och erbjuder funktioner för att skapa virtuella inhägnader, realtidspositionering och möjlighet att se positionshistorik. Spårsändaren är dessutom 100% vatten- och stöttålig. 

Genom att koppla spårsändaren till MiniFinder GO spårningssystem kan du som bonde spåra flera enheter samtidigt och på så vis hålla koll på dina kor även på avstånd. Såklart går det även att ge tillgång till flera personer för att övervaka och ta emot larmnotiser. Skulle en ko lämna den virtuella inhägnaden larmar spårningssystemet och du får en direkt position där kon befinner sig. 

Vill du veta mer om hur du kan modernisera din djurskötsel? Kontakta oss eller läs mer om vår spårsändare för djur Atto Pro här

Tillbaka till föregående sida