sv

Stulen bil? Så får du ersättning!

Stulen bil? Så får du ersättning!

Bilstölder ökar och ökar hela tiden, samtidigt blir det inte lättare att få ut en ersättning från försäkringsbolaget. Det finns flera grejer man kan göra för att undvika en bilstöld men när det trots allt har hänt så är man helt utlämnad till sitt försäkringsbolag. Vi har därför samlat information hur du gör för att både undvika en bilstöld så mycket som möjligt, men också hur du ökar chansen att du får ut din ersättning om en stöld trots allt skulle ske.


Vårt bästa tips till dig

Det som ger avsevärt större chans att få ut en ersättning är att installera en spårsändare i bilen. Förutom att du kan ha mer koll på bilen och samtidigt undviker en stöld så mycket det går, så gör det att försäkringsbolagen både ger dig en lägre försäkringspremie och chansen ökar att du får ut din ersättning. Med en spårsändare har du gjort allt du kan för att undvika en stöld och dessutom underlättar det i arbetet för att återfinna bilen. 

Så fungerar en spårsändare till bil

En spårsändare till bil installeras enkelt genom att kopplas direkt i bilens OBD-uttag, vilket gör att den alltid har tillräckligt med batteri. Du spårar sen bilen i realtid direkt i din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Dessutom är spårsändaren utrustad med flera smarta larmfunktioner som skickas direkt till dig, till exempel larmar den om bilen plötsligt lämnar ett förutbestämt område. 

MiniFinder Zepto är världens minsta spårsändare för fordon och används av tusentals privatpersoner och företag. Den är svår att upptäcka av biltjuvar och är samtidigt godkänd av Skatteverket, samtidigt som flera försäkringsbolag sänker din försäkringspremie om du använder den i din bil. 

Vill du veta mer? Kontakta oss direkt eller läsa mer här

Tillbaka till föregående sida