sv

Våra bästa tips för en lyckad bilsemester i Sverige

Våra bästa tips för en lyckad bilsemester i Sverige

Sommaren och semestertider är äntligen här! Fler och fler väljer på senare tid att spendera sin ledighet med en bilsemester i Sverige, då det såklart finns väldigt mycket att se och uppleva utan att behöva åka utomlands. Vi på MiniFinder har därför samlat våra absolut bästa tips för att få en lyckad bilsemester i Sverige!

Tyvärr finns det mycket som kan hända under en bilsemester. Därför gäller det att försöka förutse olika situationer och försöka undvika dem - för att få en så bra semester som möjligt! Ett smart tips är därför att vara så förberedd som möjligt, till exempel att skriv en lista med nödvändiga telefonnummer och adresser. 

Stöldskydda din bil under bilsemestern

Vårt bästa (och viktigaste!) tips är att investera i en GPS tracker för fordon eftersom det är mycket oväntat som kan hända med bilen under en bilsemester. Med en spårsändare i bilen behöver man inte oroa sig för till exempel en bilstöld, då bilens position hela tiden går att följa i mobilen och du får larm direkt till din mobil. Dessutom ger det dig och andra utvalda personer tillgång till exakt positionering av fordonet, vilket kan vara guld värt vid till exempel en bilolycka eller om bilen plötsligt skulle sluta fungera. 

Spårsändare för bil

MiniFinder Zepto är en liten spårsändare som du enkelt monterar i bilens OBD-uttag. Den fungerar som ett komplett stöldskydd och som en extra säkerhet under bilsemestern. Eftersom Zepto är godkänd av Skatteverket kan du även få sänkt försäkringspremie på din bilförsäkring. Skulle bilen utsättas för stöld blir det även enklare att få ut sina försäkringspengar om bilen varit utrustad med en spårsändare. 

Zepto är, förutom positionering i realtid, även fullproppad med användbara larmfunktioner som gör ditt bilkörande ännu säkrare. Den erbjuder dessutom möjlighet att se körhistorik för hela din bilsemester, så du enkelt i efterhand kan se exakt var du har kört och hur långt. 

Vill du veta mer? Ta kontakt direkt med oss så berättar vi eller läs mer här

Tillbaka till föregående sida