sv

Skydda dina barn från oväntade situationer - med trygghetslarm från MiniFinder

Skydda dina barn från oväntade situationer - med trygghetslarm från MiniFinder

I takt med att barnen blir äldre så ökar risken för farliga situationer. Samtidigt är det viktigt att låta sitt barn få chans till egentid och frihetskänsla. Räddaren i nöden kan då vara ett trygghetslarm i miniformat med modern GPS-teknik. Den kan ge dig som förälder minskad oro, då du kan hålla koll på ditt barn även på avstånd. Ett trygghetslarm kan vara avgörande för ditt barns säkerhet, samtidigt som barnet får tillåtelse att vara iväg själv. 

Smarta och lättanvända funktioner

Med trygghetslarmet Pico Lite från MiniFinder ingår det flera användbara funktioner som kan användas både av barnet själv och föräldrarna. Med det medföljande spårningssystemet MiniFinder GO går det att se positioner i realtid direkt i mobilen, surfplattan eller datorn. I appen kan du skapa virtuella staket, vilket gör att man får notis direkt i mobilen om spårsändaren plötsligt skulle befinna sig utanför ett förutbestämt område. Dessutom ingår funktioner som till exempel samtalsfunktion, hastighetslarm och fallarm. 

MiniFinder Pico Lite - barnets bästa vän i alla situationer

Trygghetslarmet MiniFinder Pico Lite placeras exempelvis i fickan eller i en väska. Den lilla storleken gör att den är enkel att bära med sig överallt. Dessutom är den både tålig och vattentät, så barnet kan utan problem använda den i alla väder. 

Topp tre fördelar med trygghetslarm till barn och unga: 

  • Det ger ditt barn tillåtelse att utvecklas och upptäcka världen på egen hand, utan att en vuxen är med. Skulle någonting hända ser larmet till att man som vuxen snabbt kan få reda på position och kan då snabbt hjälpa till.
  • Få tillgång till flera smarta funktioner. MiniFinder Pico Lite innehåller förutom GPS-funktion, flera andra användbara funktioner. Till exempel samtalsfunktion och fallarm.
  • Trygghetslarmet Pico Lite är anpassad att fungera i alla väder, då den är både vattentät och tålig. Då slipper barnet vara överdrivet försiktig och kan ta med sig den överallt. Den innehåller inte heller någon skärm eller knappar, vilket gör att användaren inte kan trycka fel.

Vill du ge ditt barn ett friare och samtidigt tryggare liv? Läs mer om trygghetslarmet Pico Lite här

Tillbaka till föregående sida