sv

MiniFinder Atto Pro lanseras i vår!

MiniFinder Atto Pro lanseras i vår!

Missa inte vår välutvecklade GPS tracker för djur som lanseras i vår, MiniFinder Atto Pro. Den vattentäta spårsändaren passar både små och stora djur.

Vad är MiniFinder Atto Pro?

MiniFinder Atto Pro är en välutvecklad och innovativ GPS tracker speciellt utformad för djur som hund, katt och häst. Atto Pro erbjuder flera smarta funktioner som är framtagna för att öka djurens säkerhet och bygger på flera unika egenskaper som förbättrar spårsändarens energiförbrukning. Spårsändarens avancerade teknik fungerar i över 190 länder och garanterar effektiv positionering även i områden med svag mobiltäckning. 

Fler smarta funktioner

Spårsändaren MiniFinder Atto Pro är utrustad med flera smarta funktioner som noggrann realtidspositionering, effektiv skallindikator, varning vid låg GPS-signal och uppskattad geofence-funktion. Vidare är vår GPS tracker IP67-certifierad och tål yttre påfrestningar från väder och vind. Flera personer kan få tillgång till larm- och spårningssystemet MiniFinder GO för att tillsammans hålla djuret under uppsikt. GPS tracker MiniFinder Atto Pro är en effektiv säkerhetsåtgärd som sparar djurägare mycket oro.

Tillbaka till föregående sida