sv

MiniFinder prisas som gasellföretag – för tredje året i rad

MiniFinder prisas som gasellföretag – för tredje året i rad

För tredje året i rad prisas MiniFinder som ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag. Genom att driva tillväxt för Sverige och skapa ledande säkerhetslösningar inom positioneringsteknik, utnämns nu MiniFinder till Di Gasell 2021.

– Det känns oerhört roligt att vi fortsätter växa i rask takt trots ett tufft pandemi år. Detta är tredje året i rad vi får den här fina utmärkelsen, vilket återigen visar på vår uthållighet i en spännande och komplex bransch, säger vd Dean Maros.

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och bra förebilder. Det är därför Dagens Industri utser de snabbast växande företagen i Sverige som Gasellföretag. 

– Nyckeln till vår framgång under det gångna året har varit snabb omställning och de långsiktiga relationer vi byggt med våra partners som jobbar inom framtidssäkra branscher, säger Dean.

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen baseras på företagets fyra senaste årsrapporter. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att kallas Gasellföretag.

Tillbaka till föregående sida