sv

MiniFinder stödjer Djurskyddet Sverige!

MiniFinder stödjer Djurskyddet Sverige!

MiniFinder bidrar till en tryggare värld för djuren. En GPS tracker från MiniFinder ökar tryggheten och säkerheten för katt, hund, häst samt andra djur.

Djurskyddet Sverige är en av Sveriges största djurskyddsorganisationer. Vi på MiniFinder värnar om djurens trygghet och har inlett ett samarbete med Djurskyddet Sverige. Tillsammans skapar vi en tryggare värld för djuren.

MiniFinders GPS tracker för djur säkerställer en effektiv av spårning av hund, katt, häst och andra djur. Med larm- och spårningssystemet MiniFinder GO kan du följa djurets position direkt i digitala enheter. Vidare erbjuds fler smarta funktioner som geofence, hastighetslarm, skallindikator och historik. Om olyckan är framme och din fyrfota vän skulle försvinna underlättas sökandet och djuret kan snabbt komma hem till sin familj. Vetskapen om att du kan hålla din familjemedlem trygg och säker, oavsett var du eller ditt djur befinner er, är avslappnande och minskar djurägarens oro.

Som medlem i Djurskyddet Sverige får du 10% rabatt på hela MiniFinders sortimentet när du anger rabattkoden “Djurskydd”. Dessutom stödjer MiniFinder Djurskyddet Sverige med ytterligare 10% per order.

Läs mer om MiniFinders GPS tracker för djur och Djurskyddet Sverige.

Tillbaka till föregående sida