sv

MiniFinder Rex test: Av Jegeravisen.no!

MiniFinder Rex test: Av Jegeravisen.no!

Jegeravisen i Norge har genomför ett test av MiniFinder Rex samt MiniFinder Hunter och har nu publicerat sin produkt recension. MiniFinder är tacksamma att ta del av denna artikel och vill lyfta de övergripande punkterna Jegeravisen presenterat i sin artikel.

Du kan ringa Rex med telefonen. Hundspåraren har en mycket bra mikrofon som gör det möjligt att höra om hunden är lös. Man kan faktiskt tydligt höra vad som händer runt hunden. Rex har även en bra högtalare som ger dig möjlighet att ge kommandon till hunden via telefonen. Vi testade detta genom att ge hunden kommandon på avstånd, och det fungerade väldigt bra.” - Jegeravisen


Följande är en sammanfattning av Jegeravisens test av MiniFinder Rex:

  • Batteritid på upp till 100h, för Jegeravisen erbjöd Rex över 4 dagars aktiv jakt innan laddning behövdes.
  • Snabb och smidig support vid eventuella problem.
  • Tvåvägskommunikation vilket ökar säkerheten för hund och hundförare via att uppfatta hundens omgivning men även för hundföraren att kunna ge kommando via Rex.
  • MiniFinder Hunter-appen som erbjuder kostnadsfri användning, där endast hundföraren betalar för användningen av Rex.


I huvudsak presenteras sammanfattningen att kombinationen av REX hundspåraren och Minifinder Hunter appen är en robust och pålitlig lösning för jägare som söker förbättrad kontroll och övervakning av sina hundar under jakten. Denna teknologiska framsteg lovar att omdefiniera jaktupplevelser och säkerställa en säkrare och mer effektiv resa i jakten på vilt. Läs hela artikeln här!

Tillbaka till föregående sida