sv

Nu lanseras MiniFinder Nano!

Nu lanseras MiniFinder Nano!

MiniFinder lanserar den revolutionerande säkerhetsprodukten MiniFinder Nano – ett personlarm i klockformat med GPS-funktion för extra trygghet och säkerhet.

MiniFinder sparkar igång våren med ett helt nytt och banbrytande tillskott i sortimentet – MiniFinder Nano. MiniFinder Nano är en unik produkt utformad som en armbandsklocka; som med reducerad storlek, nyutvecklade komponenter, utökade funktioner och sensorer gör den till en revolutionerande trygghetslösning inom e-hälsa och personlig säkerhet. Det är en glimt av framtiden för portabla personlarm, och ett framsteg inom både teknologi och design.

MiniFinder Nano använder det senaste inom GNSS-teknik, vilket möjliggör sofistikerad spårning med hög tillförlitlighet och precision; inte bara inom EU eller lokalt, utan i hela världen. Kompatibilitet med WiFi och Bluetooth medför ytterligare funktioner vid användande inomhus eller i miljöer där detta finns tillgängligt, något som gör MiniFinder Nano till en imponerande elektronisk enhet i miniatyr format. För ökad säkerhet är Nano också utrustad med inbyggd pulssensor och fallsensor, för att enkelt kunna övervaka användarens fysiska tillstånd samt larma vid oförutsedda krissituationer.

De olika sensorer är kapabla att larma på egen hand i situationer där bäraren inte har möjlighet att göra det; exempelvis vid olyckor, överfall och i andra akuta förhållanden, tack vare att de registrerar och läser av hjärtslag, puls och eventuell fallolycka. GPS-funktionen med endast 10 meters felmarginal (utomhus) gör att bäraren kan spåras snabbt och effektivt, var i världen denne än befinner sig.

Nano bygger på den nyutvecklade MLPC™ algoritmen. MLPC står för ”MiniFinder Low Power Consumption” algoritm och innehåller en rad unika egenskaper som förbättrar energiförbrukning för handburna GPS-enheter.

Att MiniFinder Nano är utformad som en armbandsklocka gör den enkel och bekväm att bära med sig, och samtidigt enkel att använda. Det går även att plocka ut enheten från armbandet och använda den som en fristående produkt. Med andra ord så är användningsområden många vad gäller MiniFinder Nano och det är i princip endast fantasin som sätter gränser.

Med ett enkelt knapptryck larmas de förprogrammerade mottagarna och ett tvåvägs-samtal initieras i syfte att tillkalla nödvändig hjälp. Nano har även lång batteritid, överlägsen prestanda, och laddas med små magnetiska laddkontakter som finns inkorporerade i den medföljande kabeln.

“Vi strävar alltid efter utveckling inom den snabbt växande IoT-branschen och lanserar med stolthet MiniFinder Nano. Ett projekt som efter över ett år av hårt arbete skapat en helt ny generation av personlig säkerhetsteknik. Det är en ära att få vara med i utvecklingen av morgondagens GNSS-teknik, där MiniFinder Nano tillsammans med vårt molnbaserade IoT system MiniFinder GO placerar sig väl i framkant. Framöver fortsätter vi utvecklingen av smart säkerhetsteknik . Vi kommer också fortsätta arbetet mot ökad tillväxt i Europa.” – Dean Maros, VD på MiniFinder

Genom att ansluta din MiniFinder Nano till MiniFinder GO Spårningssystem får du tillgång till mängder av smarta funktioner som kan nås via smartphone, surfplatta/tablet och webbläsare. Du kan bland annat:

  • Spåra flera enheter samtidigt i realtid och med global räckvidd.
  • Individanpassade SOS-, GeoFence-, Puls-, Fall- och Hastighetslarm.
  • Gå tillbaka i automatiskt lagrad data, upp till 1 år i efterhand.
  • Analysera detaljerad data med rapportverktyg för optimerad verksamhet.

En lättanvänd och portabel enhet; som i kombination med högteknologiska komponenter och en välutvecklad mjukvara fullmatad med smarta funktioner, är det som skapar och möjliggör denna revolutionerande säkerhetsprodukt – MiniFinder Nano.

“MiniFinder Nano har marknadens mest kompakta storlek och kraftfulla funktionerna jämfört med liknande produkter. En trygghetsprodukt som bland annat, ökar självständighet och frihet hos äldre eller sjuka, förbättrar säkerheten för arbetare i tuffa arbetsmiljöer och skapar en kostnadseffektiv livlina mellan privatpersoner och deras käraste. MiniFinder Nano kommer skapa en helt ny marknadsstandard för personliga säkerhetsprodukter. ” – Brandy Xu, Pressansvarig på MiniFinder.

MiniFinder Nano kommer finnas tillgänglig från och med den 26 april i vår webbutik och hos auktoriserade återförsäljare.

Läs pressmeddelandet om personlarm MiniFinder Nano på Mynewsdesk.

Tillbaka till föregående sida