sv

Tele2 IoT uppmärksammar MiniFinder’s framgång och utveckling

Tele2 IoT uppmärksammar MiniFinder’s framgång och utveckling

I en ny artikel skriven av Tele2 uppmärksammas MiniFinder’s resa och utveckling fram till idag. MiniFinder är tacksamma att ta del av den här artikeln och vill lyfta fram de övergripande punkterna som Tele2 presenterat i artikeln.

Artikeln lyfter hur MiniFinder’s produkter redan från början stack ut från konkurrerande märken på marknaden med vår utvecklade hårdvara och programvara. Andra liknande företag hade sällan både en utvecklad hårdvara och programvara, och för att då upprätthålla kvalitativ storskalig användning började MiniFinder utveckla båda två. 

“Vi letade inte efter en ny bransch att erövra – i stället kom kunder till oss och bad om lösningar för sitt specifika behov. Vi insåg att andra marknader var redo för vår lösning” - Dean Maros, VD.

Kunderna har varit med och drivit MiniFinder’s utveckling för att passa deras behov och effektivisera arbetet inom olika arbetsbranscher. Arbetet med hållbarhet är viktigt för MiniFinder och tas hänsyn till vid utvecklingen av nya produkter. Det är även viktigt för MiniFinder att alltid hålla en hög service och skapa bra kundupplevelser. MiniFinder arbetar idag inom fyra områden; 

  • Säkerhet
  • Flottstyrning
  • Djur
  • E-hälsa

MiniFinder har samarbetat med Tele2 nästan sedan starten, vilket alltid har varit ett nöje. Tele2 IoT förser MiniFinder med uppkoppling samt SIM-hanteringsystemet 2CONTROL. Nu när 2G- och 3G- näten slussas ut, tittar MiniFinder på framväxande teknologin LTE-M, IoT-tekniken för att fortsätta utvecklas.

MiniFinder vill i framtiden fortsätta utvecklas och gärna fokusera på smarta städer. Detta genom att samla den smarta stadsinformationen i ett system och flytta smarta stadslösningar bort från silos till ekosystem. Hur ser MiniFinder’s framtid ut då? 

“Vi vill förbättra det vi redan har och göra våra erbjudanden, funktioner och produkter ännu bättre. Vi fortsätter skala upp och bygga varumärket” - Dean Maros.

Läs hela Tele2’s artikel här!

Tillbaka till föregående sida