sv

En passionerad jägare berättar: Hennes resa inom jakt och hur MiniFinder Rex förändrade spelet

En passionerad jägare berättar: Hennes resa inom jakt och hur MiniFinder Rex förändrade spelet

Jonna växte upp i en jaktfamilj som präglade hennes tidiga år. Både hennes mamma och pappa var hängivna jägare och uppfödare av taxar. Det betydde att både Jonna och hennes syster fick en grundlig utbildning i alla aspekter av jakten redan från ung ålder. Hennes första egna jakthund var en tax som hon kallade Zinta. Trots att Zinta aldrig blev en riktigt skicklig jakthund, troligtvis på grund av att Jonna brukade köra henne runt i en barnvagn på gårdsplanen, markerade detta ändå början på hennes livslånga passion för jakt och jakthundar.


Vilka är dina mest minnesvärda ögonblick i jakten?

En av mina mest minnesvärda upplevelser inträffade när vår tax Zizzi försvann under en jakt utanför Uppsala, där min farbror bor. Trots att vi lade ut bur och filt i skogen och sökte intensivt, var vi tvungna att åka hem till Skåne för skola och jobb. Vi var förkrossade, men farbror Johnny fortsatte att leta. Dagar senare, på väg hem genom Markaryd, fick vi ett samtal från en man som hade hittat Zizzi och lyckats läsa telefonnumret på hennes reflexhalsband. Hon var arg, men mannen, en polis, hade fått in henne i bilen. Att få tillbaka henne var en oerhörd lättnad och en oförglömlig händelse.


Hur har ditt arbete och dina erfarenheter som jägare utvecklats?

Som jägare har jag utvecklats mycket genom åren. Erfarenheterna och utmaningarna har varit många, särskilt med nya utmaningar som att lära sig att jaga vildsvin. Det har också varit positivt att se hur jägarkåren har blivit bättre på att förvalta viltet och att fler kvinnor nu deltar i jakten.


Vad driver din passion för jakt?

Det som driver min passion för jakt är den fantastiska känslan av att vara ute i naturen, särskilt tillsammans med mina älskade hundar. För mig handlar det inte bara om själva jakten, utan om att vara ute i skogen och känna tryggheten i att kunna försörja sig med bra mat. Hundjakten ligger mig särskilt varmt om hjärtat, eftersom det är något jag vuxit upp med.


Varför valde du MiniFinder Rex?

När jag fick möjlighet att prova MiniFinder Rex, ett nytt GPS-halsband för hundar, tvekade jag inte. Det är viktigt med nya märken som kan konkurrera och utveckla branschen. MiniFinder Rex har verkligen förenklat inkallningarna på mina hundar. Att kunna ringa upp halsbandet och kalla hem hunden från vilket avstånd som helst har blivit ovärderligt för mig. Funktionen ökar säkerheten betydligt, särskilt när hundarna närmar sig farliga områden som stora vägar eller järnvägar.

För andra jägare som överväger att skaffa en MiniFinder, säger jag: Gör det! Prova och upptäck något nytt på marknaden som verkligen kan göra skillnad. - Jonna Persson


Hur har MiniFinder Rex förändrat din jaktupplevelse?

Ett speciellt tillfälle då Rex verkligen visade sitt värde var när en passkytt meddelade att min hund jagade en sugga. Jag ringde upp halsbandet och kallade hem hunden, vilket minskade risken för olyckor och onödig stress för viltet. MiniFinder Rex har inte bara förbättrat min jaktupplevelse utan även ökat säkerheten för mina hundar. Jag använder den vid varje jakt och ibland även i hundgården. Jag ser fram emot att fortsätta använda deras produkter och är säker på att fler spännande innovationer väntar.


Användarupplevelsen med MiniFinder Rex

Användarupplevelsen med MiniFinder Rex har överträffat förväntningarna. Den intuitiva designen och användarvänliga gränssnittet gör det enkelt att hålla koll på hundarnas position i realtid. Med pålitlig prestanda och praktiska funktioner som geofencing och skällningsdetektion har MiniFinder Rex gjort varje jakt säkrare och mer effektiv. Denna teknologi har verkligen förbättrat min totala jaktupplevelse och gjort det enklare att hantera hundarna under jakten.


Funktionerna Jonna uppskattar mest med MiniFinder Rex

  • Realtidsspårning: Säkerställer exakt och pålitlig spårning av hundar under jakten.
  • Röst- och vibrationskommandon: Möjliggör effektiv fjärrstyrning och träning av hundar.
  • Geofencing: Sätter upp virtuella gränser för att hålla hundarna inom säkra områden.
  • Skallindikator med skallräknare: Övervakar, informerar och räknar antal vid skällning, vilket ger ytterligare en nivå av hundhantering.
  • Robust konstruktion och vattentät: Hållbar och väderbeständig för alla jaktförhållanden.
  • Lång batteritid: Säkerställer att enheten varar genom långa jaktsessioner.
Tillbaka till föregående sida