Håll koll på hästen med Atto Pro från MiniFinder

Håll koll på hästen med Atto Pro från MiniFinder

Vår uppdaterade GPS tracker för häst, MiniFinder Atto Pro, erbjuder flera smarta spår- och larmfunktioner som är till nytta för hästägare och ryttare.

I våras lanserades MiniFinder Atto Pro, en GPS tracker för djur. I en artikel från Ridenews beskrivs Atto Pro som en liten och smidig spårsändare som kan användas av alla hästtyper. Atto Pro är designad för tuff utomhusmiljö och bygger på flera uppdaterade egenskaper såsom 100 % vattentät, känsligare mikrofon, tydligare LED-lampor, förbättrat plasthölje, samt nytt uBlox Chip för snabbare positionering.

"Med den lilla, smarta och smidiga trackern Atto Pro kan du hålla koll på din häst ute på betet, följa varje steg ni tar under ridpasset och den ger även en trygghet när du rider ute i terrängen!"

Vidare tipsar Ridenews om möjligheten att använda Atto Pro för att stöldskydda utrustning som exempelvis en sadel. Förra året blev hundratals hästsadlar stulna i Sverige. Genom att fästa spårsändaren Atto Pro i sadeln kan du få larm så fort sadeln lämnar ett markerat säkerhetsområde och följa hästsadelns väg direkt i larm- och spårningssystemet MiniFinder GO. 

Läs hela artikeln om GPS tracker Atto Pro.

Tillbaka till föregående sida