sv

Kan katter gå vilse?

Kan katter gå vilse?

Katter brukar vara duktiga på att hitta i sitt närområde men det är såklart ingen garanti för att de inte kan gå vilse om de kommer för långt hemifrån. Årligen försvinner hundratals katter och även om de kan återvända hem efter flera veckor, så minskar chansen för varje dag som de är borta. Det gör att många katter aldrig hittar hem igen när de försvunnit. 

De flesta som har katt vill låta den vara utomhus och ge den möjligheten att leva ett så naturligt liv som möjligt. Oavsett om man bor i ett bostadsområde eller på landet så finns det mycket som kan hända katten, inte bara att den går vilse. Det finns andra katter som kan skrämma iväg den, katten kan fastna eller bli svårt skadad. Som kattägare är man ofta hjälplös i sådana situationer och det är mer eller mindre omöjligt att hitta katten på egen hand när den väl är borta. 

Hur kan man undvika att katten försvinner?

Vill du undvika att din katt går vilse och aldrig hittar hem igen? Köp då en katt gps från MiniFinder. Den ser till att du hela tiden ser var din katt befinner sig direkt i din mobil och du får larm om den skulle komma för långt hemifrån eller befinna sig i ett otillåtet område. Såklart är den designad för att vara bekväm och i lagom storlek för att passa alla olika katter. 

Du kan läsa mer om MiniFinders GPS-halsband för katter här

Tillbaka till föregående sida