sv

Sluta oroa dig för bilstölder med MiniFinder 

Sluta oroa dig för bilstölder med MiniFinder 

Bilstölder ökar för varje år och det är någonting som kan kosta dig en massa onödiga pengar och tid. Det är sällan bilen återfinns i bra skick och det kan vara svårt att få ut sina försäkringspengar efter en bilstöld. Därför bör man alltid vara på den säkra sidan och investera i en GPS tracker som är specialanpassad för just bilar. MiniFinder Zepto är en GPS tracker som installeras direkt i din bils OBD uttag och efter det kan du se bilens position dygnet runt direkt i din mobil med MiniFinder Go appen. 

En liten GPS tracker fylld med smarta funktioner

Med Zepto installerad i din bil slipper du oroa dig för bilstölder, då den bland annat innehåller sabotagelarm får du larm direkt i din mobil om någon skulle försöka montera av GPS:en. Du kan även i appen lägga in “geofences” (säkra zoner) som gör att du får larm om bilen skulle försvinna utanför en säker zon utan ditt godkännande. Detta gör att du hela tiden får information om någonting skulle hända din bil, speciellt om du parkerar utomhus på nätterna eller under dagarna parkerar din bil på ett ställe där du inte kan ha uppsikt. 

Få en lägre försäkringspremie 

Zepto är även godkänd av Skatteverket, vilket innebär att du som bilägare kan få en lägre premie hos ditt försäkringsbolag. Den är dessutom rekommenderad av Svenska Stöldskyddsföreningen och används som stöldskydd av både privatpersoner och företag. Förutom detta erbjuds 5 års garanti av MiniFinder, samt ger dig tillgång till multi-kontroll och obegränsad räckvidd. 

Topp tre fördelar med en GPS tracker till bilen:

  • Den absolut största fördelen är att den ger ett komplett stöldskydd. Information gällande bilens position kan vara ovärderligt vid en bilstöld och vara enda sättet att få tillbaka bilen igen.
  • Få tillgång till smarta funktioner - som till exempel hastighetslarm, realtidspositionering och platshistorik. MiniFinder Zepto är fullproppad med användbara funktioner till bilägare.
  • En stor fördel med Zepto är att den aldrig behöver laddas, till skillnad från många andra GPS trackers. Genom att plugga in den i OBD uttaget är den aldrig i behov av laddning och den är därför alltid redo för användning.

Vill du stöldskydda din bil eller ett annat fordon? Läs mer om MiniFinder Zepto här


Tillbaka till föregående sida