sv

Spåra din jakthund med Atto Pro

Spåra din jakthund med Atto Pro

Med GPS tracker Atto Pro kan du som jägare på ett enkelt och smidigt sätt bevaka din jakthund under jaktpasset samt hålla den trygg och säker oavsett väder.

Jakthundar som har fått vittring på ett byte kan röra sig oerhört snabbt över stora områden. Med GPS tracker MiniFinder Atto Pro kan du övervaka hundens hastighet och positionering i realtid, vilket underlättar samspelet mellan jägare och jakthund samt skapar goda förutsättningar för en lyckad jakt.

Tack vare tjänster som realtidspositionering, platshistorik och skallindikering kan du enkelt följa din hund och hålla den trygg under hela jaktpasset. Spårsändarens välutvecklade teknik säkerställer en effektiv positionering av din jakthund, även i områden med svag mobiltäckning.

MiniFinder Atto Pro är en lätt och smidig GPS tracker i miniformat som passar både mindre och större jakthundar. Den vattentäta spårsändaren är skapad för tuff utomhusmiljö och klarar yttre påfrestningar från väder och vind.

Spårningssystemet MiniFinder GO ger dig möjlighet att ta del av jakthundens rörelser i efterhand. Informationen kan användas för att analysera hundens rörelsemönster och förfina jaktmetoder. Anslut flera jägare till systemet för att tillsammans följa hundarnas förflyttning och synkronisera jakten efter behov.

Läs mer om MiniFinder Atto Pro GPS tracker för jakt.

Tillbaka till föregående sida