sv

Trygghetslarm för vård och omsorg

Trygghetslarm för vård och omsorg

Vårt personlarm MiniFinder Nano har blivit en välkommen trygghetslösning som under svåra tider av pandemi skyddar våra nära och kära som bor på vårdhem.

COVID-19 pandemin har haft en inverkan på oss alla. Även om inte alla har diagnostiserats med sjukdomen så har vi alla hört om någon som har drabbats och vi har alla följt nyheterna om dess konsekvenser.

En stor grupp som har påverkats av pandemin är äldre människor. MiniFinder Nano är trygghetslarmet som är en livsviktig livlina som kan förbättra omsorgen till seniorer, särskilt i svåra tider. Med GPS larmet kan vårdtagare leva ett tryggt och självständigt liv utifrån sina egna förutsättningar. Vårdpersonalen kan enkelt övervaka deras välbefinnande och hälsa, samt hjälpa till vid nödsituationer.

MiniFinder Nano är enkel och smidig att använda. GPS larmet kan bäras som en klocka runt handleden eller plockas ur armbandet och bäras i ett hänge runt halsen. Vidare erbjuder personlarmet flera betydande funktioner såsom panikknapp, samtalsfunktion, fallarm och pulssensor. Vetskapen om att förinställda mottagare informeras vid behov är betryggande för användaren.

Läs mer om trygghetslarmet MiniFinder Nano.

Tillbaka till föregående sida