sv

Trygghetslarm för vård och omsorg

Trygghetslarm för vård och omsorg

Vårt trygghetslarm MiniFinder Nano är en uppskattad säkerhetslösning som under svåra tider som dessa skyddar nära och kära som bor på vårdhem.

Pandemin COVID-19 har påverkat oss alla. Även om inte alla människor har diagnostiserats med COVID-19 så har vi alla hört om någon som har insjuknat, och vi har alla följt nyheterna om pandemin och dess konsekvenser.

En stor grupp som har påverkats av COVID-19 är de äldre. Trygghetslarmet MiniFinder Nano är en livsviktig livlina som kan förbättra omsorgen som ges till seniorer, särskilt under svåra tider som denna. Med GPS larmet får vårdtagare en möjlighet att leva ett fritt och tryggt liv utifrån sina egna förutsättningar. Vårdpersonalen kan enkelt övervaka de äldres välbefinnande och hälsa, samt hjälpa till vid nödsituationer.

MiniFinder Nano är enkel och smidig att använda. GPS larmet kan bäras som en klocka runt handleden eller plockas ur armbandet och bäras i ett hänge runt halsen. Vidare erbjuder personlarmet flera betydande funktioner såsom panikknapp, samtalsfunktion, fallarm och pulssensor. Vetskapen om att förinställda mottagare informeras vid behov är betryggande för användaren.

Läs mer om trygghetslarmet MiniFinder Nano.

Tillbaka till föregående sida