sv

Atto Pro rekommenderas av Försäkrakatten.se

Atto Pro rekommenderas av Försäkrakatten.se

MiniFinders senaste GPS tracker för djur, Atto Pro, beskrivs som en smart och pålitlig säkerhetslösning för en nyfiken katt på utomhusäventyr!

Försäkrakatten har gjort en noggrann jämförelse och recenserat tre av vad de anser är marknadens bästa GPS Tracker till katter. Vi är glada och tillfreds över att två av tre spårsändare är från MiniFinder, Atto och Atto Pro. Vidare är vi mycket stolta över att GPS Tracker MiniFinder Atto Pro fick det högsta betyget.

Spårsändaren Atto Pro beskrivs i recensionen som en stilren GPS enhet med många smarta funktioner och larm, såsom realtidspositionering och geofence-larm. Vidare uppmärksammades enhetens räckvidd och att Atto Pro kan användas i över 190 länder. Vi är även väldigt tacksamma över de fina orden om vår support och kundtjänst.


Försäkrakatten skriver följande omdöme om MiniFinder Atto Pro:

“MiniFinder Atto Pro är en GPS i premium segmentet med ett lite högre pris. Vi upplever att det är värt detta eftersom det reflekterar kvalitén på produkten. Att GPS-enheten kommer med 3 års garanti tillsammans med svensk support är ett stort plus. Appen är enkel att använda även om det finns vissa saker som hade kunnat vara ännu lite mer intuitiva vilket är något vi har upplevt hos andra märken. MiniFinder kommer också med en hög precision vilket vi tycker är bra eftersom det svårare att hitta katter än andra djur som exempelvis hundar och hästar.”

Läs hela jämförelsen om GPS tracker till katter.

Tillbaka till föregående sida