sv

Fördelarna med en elektronisk körjournal från MiniFinder

Fördelarna med en elektronisk körjournal från MiniFinder

Tidigare spenderade många onödig tid med att manuellt skriva körjournaler, men idag finns det teknik som gör detta betydligt smidigare och enklare. Med elektroniska körjournaler kan vem som helst logga sin körning, oavsett om det är i tjänsten eller privat. MiniFinder erbjuder en komplett och godkänd elektronisk körjournal, där du som användare kan få tillgång till fullständig kördata direkt i mobilen, datorn eller surfplattan. 


Spara pengar och tid med elektronisk körjournal från MiniFinder

En elektronisk körjournal från MiniFinder underlättar loggning av olika körsträckor, framförallt om man använder bilen både under och efter jobbet. Användaren markerar vilken körning som var under arbetstid och vilken som var privat, direkt i appen. Den ger också möjlighet att se sammanställd statistik och användarvänliga rapporter, någonting som underlättar och automatiserar det vardagliga arbetet för många företagare och anställda. 

Få tillgång till smarta funktioner

MiniFinder erbjuder den fordonsanpassade GPS-trackern Zepto som kan användas tillsammans med elektroniska körjournalen och med MiniFinder GO spårningssystem. Förutom att då få tillgång till digitala och automatiska körjournaler, kan användaren även se positioner i realtid direkt i spårningssystemet. Zepto installeras direkt i OBD-uttaget och fungerar då som ett komplett stöldskydd av fordonet. 

Topp tre fördelar med en elektronisk körjournal från MiniFinder:

  • Den ger dig som användare tid över till annat, då den automatiserar flera arbetsuppgifter som tidigare gjorts manuellt. Alltifrån att logga körsträckor till att se korrekt sammanställd information, vilket underlättar löneadministration och fakturering. 
  • Självklart är den godkänd av Skatteverket. Detta gör att man bland annat kan få en lägre försäkringspremie. Zepto har även ett inbyggt sabotagelarm, vilket gör att du får en notis när någon försöker montera av den utan din vetskap. 
  • Den går att applicera på flera olika typer av verksamheter. Den passar till alla olika typer av verksamheter inom fordonsindustrin. Alltifrån taxibolag, biluthyrningsbolag eller andra typer av verksamheter med flera fordon.

Låter detta intressant? Läs mer om hur du kan använda en elektronisk körjournal här

Tillbaka till föregående sida