sv

Bäst i test 2022: Mobilt trygghetslarm från MiniFinder

Bäst i test 2022: Mobilt trygghetslarm från MiniFinder

Med det smarta trygghetslarmet MiniFinder Nano kan du ge dig själv eller en nära anhörig större frihet i vardagen. Oavsett vem det är som bär larmet fungerar Nanos specialanpassade funktioner utmärkt. Trygghetslarmet innehåller flera smarta funktioner som gör det möjligt att se position i realtid direkt i MiniFinder GO appen, där användaren kan se historik och ställa in olika typer av larmfunktioner. 


Smarta funktioner – kontakta SOS med en knapptryckning

Personlig säkerhet är en viktigt faktor för alla. Därför är MiniFinder Nano utrustad med en tydlig panikknapp som går att koppla till både SOS eller en anhörigs telefon. Om användaren befinner sig i ett skarpt läge är räddningen en knapptryck bort. Användarens position delas och eftersom det MiniFinder Nano är utrustat med samtalsfunktion, kan användaren tala direkt i sin GPS. Denna funktionalitet räddar liv på många utsatta i samhället, allt från äldre personer till personer under hot.

MiniFinder Nano – bäst på marknaden

MiniFinder Nano har även visat sig vara bäst i test på marknaden i flera oberoende tester. I jämförelse med andra trygghetslarm är Nano smidig och enkel att bär med sig. Med ett mobilt trygghetslarm är användaren inte begränsad till sitt boende. Detta gör att användaren kan känns sig trygg även utanför sitt hem. Till skillnad från liknande alternativ har även det smarta trygghetslarmet MiniFinder Nano överlägsen batteritid och flertalet funktioner som räddar liv varje dag. 

Topp tre fördelar med ett mobilt trygghetslarm: 

  • Den största fördelen är möjligheten till ett mer normalt liv. Många utsatta personer lever idag instängda och isolerade, med ett mobilt trygghetslarm kan användaren röra sig fritt både inomhus och utomhus.  
  • Anhöriga slipper ständig oro. Som anhörig kan du koppla av och slippa vara konstant orolig över att någonting ska hända utan din vetskap. Du blir larmad direkt i mobilen om något skulle hända och du kan agera direkt. 
  • Flera innovativa funktioner ingår. Med ett mobilt trygghetslarm får man som användare tillgång till flera extra funktioner, som till exempel fallarm, pulssensor, tillgång till historik och samtalsfunktion. Detta är funktioner som bidrar till en tryggare vardag för alla! 

Vill du ge dig själv eller någon i din närhet ett tryggare liv? Läs mer om fördelarna med ett mobilt trygghetslarm här

Tillbaka till föregående sida