TechRadar recenserar personlarmet Nano

TechRadar recenserar personlarmet Nano

MiniFinder Nano trygghetslarm beskrivs som ett gediget och mångsidigt personlarm med ett stort utbud av smarta larm- och spårfunktioner.

Techradar, en webbplats för nyheter och tester av teknikprylar, har testat och recenserat personlarmet MiniFinder Nano.

“MiniFinder Nano är en gedigen enhet som bjuder på en enorm variation och de allra viktigaste funktionerna (plus lite till) för alla som är i behov av ett personlarm med en GPS-tracker. Dess mångsidighet gör att den ägnar sig för en mängd olika målgrupper som exempelvis äldre, funktionsnedsatta, barn eller personer i utsatta yrken. Idag finns det inte jättemånga personlarm som är så pass komplicerade och erbjuder så många funktioner som detta, så om du vill ha ett personlarm som ger möjlighet till personlig anpassning, är detta verkligen värt sitt pris.” 

I sin recension beskriver TechRadar anpassningsbarheten som en av personlarmets största styrkor. MiniFinder Nano har ett stort utbud av funktioner som kan anpassas efter användarens behov och situation. Vidare omnämns fler praktiska funktioner som trygghetslarmets tåliga och diskreta design, samtalsfunktion, fallarm samt geofence-funktion.

Läs hela recensionen om personlarmet MiniFinder Nano.

Tillbaka till föregående sida