sv

Trygghetslarm till kommun

Trygghetslarm till kommun

Ett trygghetslarm ger en ökad livsglädje och frihet för många. Brukaren bär det runt halsen eller handleden med en lättillgänglig larmknapp som går att koppla direkt till en larmcentral eller nära anhörig. Fördelen med ett mobilt trygghetslarm är att larmet även går att ta med sig utomhus, vilket gör att tryggheten inte enbart begränsas till hemmet. 

Kommuner kan upphandla mobila trygghetslarm och kan därmed erbjuda en ökad trygghetskänsla för brukare i behov av ökad trygghet. Genom att erbjuda kvalitativa mobila trygghetslarm ökar livskvalitén för många som annars skulle stanna hemma. MiniFinder jobbar för en minskning av ensamhet bland äldre i Sverige och vill ge möjligheten till äldre att fortsätta leva ett aktivt och socialt liv. Dessutom kan det minska behovet av hemtjänst och gör att brukaren bor kvar hemma längre utan samma behov av att flytta till äldreboende. 

Ett mobilt trygghetslarm från MiniFinder innehåller, förutom en tydlig larmknapp och toppmodern GPS-teknik, bland annat: 

  • Larm vid fall 

  • Möjlighet att ringa från och till larmet

  • Exakta positioner både inomhus och utomhus

  • Virtuella “säkra zoner” 

  • Obegränsat antal övervakare 

MiniFinder erbjuder mobila trygghetslarm till kommuner, regioner, boenden och andra aktörer. Du är välkommen att kontakta oss direkt eller lämna en offert här så kontaktar vi dig med ett prisförslag. 

Läs mer om vårt trygghetslarm för äldre “MiniFinder Nano” här

Tillbaka till föregående sida